USLOVI KORIŠTENJA

Uslovi korištenja portala

Korištenjem bilo kojeg dijela kuhajipeci.com portala automatski prihvatate sve uslove korištenja.

Smatra se da su korisnici korištenjem kuhajipeci portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti.

Ni jedan dio kuhajipeci portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

AUTORSKA PRAVA

Preuzimanje sadržaja sa portala kuhajipeci je moguće uz prethodnu dozvolu portala kuhajipeci ili navođenjem izvornog linka (poveznice) sa portala kuhajipeci.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti kuhajipeci portal na mail adresu:  kuhajipeci@kuhajipeci.com

 

USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH DIJELA FOTOGRAFIJA

Autorska djela i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: kuhajipeci

 

OBAVEZE KORISNIKA

Portal kuhajipeci ne kontroliše podatke koje razmjenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i porijeklo tih podataka. Kuhajipeci portal ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih podataka.

 

Korisnici portala kuhajipeci su dužni da se pridržavaju slijedećih pravila:

ZABRANJENO JE:

  • Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države BiH i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.
  • Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.
  • Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
  • Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.

Portal kuhajipeci zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja, i bez najave.

 

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSJETILACA PORTALA

Portal kuhajipeci nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala. Slanjem svoga sadržaja na portal kuhajipeci posjetioci i korisnici su saglasni da portal kuhajipeci bez ikakvih zabrana javno objavi na portalu kuhajipeci.

 

PROMJENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA

Kuhajipeci portal zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kog sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

 

PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA

Kuhajipeci portal zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja portala kuhajipeci.